четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

ВИДЕО: Нов хит начин за боење велигденски јајца

Ова е нов начин за боење велигденски јајца што стана вистински хит. Ова е идеја што дава неверојатни резултати а е пристапна за сите.

jajca-veligden

Поврзани вести

Ова е нов начин за боење велигденски јајца што стана вистински хит. Ова е идеја што дава неверојатни резултати а е пристапна за сите.

Сакате за вашите домашни да подготвите оригинално декорирање велигденски јајца, но не би сакале и годинава да користите само бои од продавница.

Потребни состојки:

    • Бел ориз
    • Прехранбена боја
    • Пластичен сад (може и поголема чаша со капак) за јајцата

Подготовка:

Најчитани вести