Магазин

ВИДЕО: Нов тренд во светот на маникирот

ВИДЕО: Нов тренд во светот на маникирот

Заборавете на малите монистри на ноктите, затоа што по се изгледа ефектот на огледало на рацете е најголем тренд за оваа сезона.

Овој тренд го преземаа голем број козметичари во светот. Тие доаѓаат во сите бои и се изработуваат на сосема необичен начин. Погледнете како се прават: