Магазин

ВИДЕО: Нов жесток спот на „Продиџи“

ВИДЕО: Нов жесток спот на „Продиџи“
ВИДЕО: Нов жесток спот на „Продиџи“

„Продиџи“ објавија нов видео спот за песната Get Your Fight On, а во него се прикажани добро познти детали од нивните озлогласени настапи во живо.

Во вистински „продиџи“ стил, видеото е полно со кадри кои прикажуваат разни видови лудило, а во прашање се снимки од не така одамни настапи. Има и неколку крупни застрашувачки кадри.

Погледнете…