Магазин

ВИДЕО: Новата песна на Фифи

ВИДЕО: Новата песна на Фифи

Иако излезе од натпреварување „Х-Фактор“, Фифи ја продолжува својата кариера со песната „Намерно“.

„Презадоволна сум од третманот откако сум тука. Белград е отворен и слободен град, верувам дека ќе ми биде добро. Секогаш сум отпимист, па така верувам дека и оваа песна ќе успее. Пред неколку години овој живот ми беше недостижен, а сега ги живеам своите соништа, односно пеам и имам луѓе кои ме сакаат таква каква што сум“, вели Фифи.