Свет

ВИДЕО: Новинари се степаа и го демолираа студиото!

Двајца новинари од Јордан се степале среде емисија и го демолирале студиото.

На едниот од нив му недостасувале аргументи, па се обидел на сила да ја објасни ситуацијата во Сирија. Негвиот соговорник тоа го прифатил, при што тие физички се пресметале и го демолирале студиото.