Магазин

ВИДЕО: Новиот експлицитен спот на Ријана

ВИДЕО: Новиот експлицитен спот на Ријана

Ријана по обичај со својата провокација повторно успеа да не доведе до точка на вирење. Овој пат станува збор за видео спотот за песната „Kiss it better“.

Видеото за оваа песна е уште еден од низата експлицитни спотови што во некои земји дури и се забранети.

Таа ппред неколку денови со неколку фотографии го најави новиот спот на социјалните мрежи, таман колку да ја држи публиката во исчекување.

Можеби токму затоа новиот спот за неколку часа е прегледан од половина милион гледачи.