Магазин

ВИДЕО: Новиот спот на групата All Saints

ВИДЕО: Новиот спот на групата All Saints

Популарната женска група All Saints по новиот албум што излезе неодамна, објави и спот за песната „This is a War“.

Видео записот е за нивниот втор по ред сингл од актуелниот албум со кој што се вратија на сцената пред два месеци, а кој е насловен Red Flag.

Албумот по излегувањето се најде на третото место на листата на албуми во Велика Британија.