Македонија

ВИДЕО: Новокомпонирана инструментална верзија на најпознатата македонска песна

ВИДЕО: Новокомпонирана инструментална верзија на најпознатата македонска песна

Понекогаш зборовите се непотребни. Во приложеното видео ќе ги погледнете убавините на Македонија што ќе ве остават без здив.

И додека во позадина свири новокомпонираната инструментална верзија на „Зајди зајди“, секој кој ќе го гледа ова видео во себе ќе си ги потпевнува стиховите од една од најубавите македонски народни песни.