Магазин

ВИДЕО: Новородено бебе не сака да се раздели од мајка си

ВИДЕО: Новородено бебе не сака да се раздели од мајка си

Моментот на раѓање е најпрекрасниот и најемотивниот во животот на една мајка. Секој родител знае дека тој момент останува засекогаш во сеќавањето и никогаш не избледнува.

Но, ова видео прикажува навистина еден преубав момент кога штотуку родено бебе не сака да се одвои од својата мајка, па нежно ја прегрнува со малите рачиња и секојпат кога медицинската сестра ќе се обиде да го тргне, тоа се расплакува.