Магазин

ВИДЕО: Обожавателка фрли вештачка нога на сцена

ВИДЕО: Обожавателка фрли вештачка нога на сцена

На концерт на Блоби Вилијамс една обожавателка од првите редови на публиката на налив на емоции ја фрли својата вештачка нога на сцената.

Хедер Бест се прослави со своето аматерско видео. Таа била толку возбудена што ја фрлила својата вештачка нога на сцената. И покрај ситуацијата, концертот продолжил.