Магазин

ВИДЕО: „Очи во очи“ со огромен кит

ВИДЕО: „Очи во очи“ со огромен кит

Неколку сурфери се најдоа во незавидна ситуација кога случајно се најдоа „очи во очи“ со огромен кит.

Тие се спасиле во последен момент. До инцидентот дошло откако тие не го чуле предупредувањето за опасност од китови кои можат да достигнат и должиба од 18 метри.