Магазин

ВИДЕО: Од трактор со приколка направија базен

ВИДЕО: Од трактор со приколка направија базен

Момчиња од Нови Травник БиХ одлучија да се разладат како што знаат и умеат. Наместо базен, мораа да се задоволат со тоа што го имаат: трактор со приколка.

Момчињата скокаат од тракторот во приколката, но таа е редизајнирана, но изгледа како мини базен.

Видео снимката од импровизираниот базен во два дена е прегледана повеќе од 50 илјади пати.