Магазин

ВИДЕО: Одење „преку небото“, луд потфат вреден за почит

ВИДЕО: Одење „преку небото“, луд потфат вреден за почит

Тео Тансон постави нов рекорд одејќи на половина километар долго јаже над пустина во Јута.

Најверојатно се работи за нов светки рекорд.

Тој помина 500 метри преку јаже на неверојатна висина, што е навистина потфат за восхит.

Погледнете….