Магазин

ВИДЕО: Одличен ремикс на хитот на С.А.Р.С – „ Buđav lebac“ на англиски јазик

ВИДЕО: Одличен ремикс на хитот на С.А.Р.С – „ Buđav lebac“ на англиски јазик

Песната „Buđav lebac“ еден од најголемите хитови на балканските простори во последните неколку години, како и заштитна песна на бендот С.А.Р.С. доби и англиска верзија.

На англиски јазик, “Moldy Bread” има многу моќен и свеж звук, одличен вокал, фанки гитара и бас, топло пијано и виолина, ритам кој ве носи на подиум за играње. Така се сознаде фузија на поп и хаус музика со елементи на диско, фанк и реге ритми. Спотот за песната “Moldy Bread” премиерно беше претставено на MTV Adia.