Магазин

ВИДЕО: Одмрзнете ги стаклата на автомобилот за секунда

ВИДЕО: Одмрзнете ги стаклата на автомобилот за секунда

За да го решите проблемот со гребењето на мразот од шофершајбните потребено ви е едно шише со пумпица, медицински алкохол и вода.

Соодносот во шишето треба да биде ¾ медицински алкохол и ¼ вода.

Во видеото погледнете како делува овој изум.