Спорт

Видео: Организирана тепачка меѓу навивчаите на Спартак и ЦСКА

Видео: Организирана тепачка меѓу навивчаите на Спартак и ЦСКА

На Јутјуб се појави видео со организирана тепачка на навивачки на руските ривали Спартак и ЦСКА.

Навикнати сме да гледаме руски видеа со чудна, смешна, бизарна содржина. Знаеме дека навивачите на најголемите ривали во Русија организираат меѓусебни тепачки надвор од стадионите, но на Јутјуб се појави снимка од тепачка на навивачки на градските ривали Спартак Москва и ЦСКА Москва.