Магазин

ВИДЕО: Останал да виси гол на клима откако сопругот на љубовницата се вратил ненајавен

ВИДЕО: Останал да виси гол на клима откако сопругот на љубовницата се вратил ненајавен

Овој човек останал да виси гол на клима уред на неколку десетици метруи височина во обид да се сокрие од сопругот на љубовницата.

Се смета дека мажот побегнал преку противпожарните скали, откако сопругот на неговата љубовница се вратил дома ненајавено. Тој бил снимен како безнадежно виси на клима уредот во обид да ја сокрие аферата.

Видеото објавено на видео сервисот Лајв Лик по се изгледа е снимено во Кина. Погледнете за што се работи: