Магазин

ВИДЕО: Осум раце, едно пијано!

ВИДЕО: Осум раце, едно пијано!

Четворица млади виртуози со својот настап ја воодушевија публиката на Пијанофест 2014, кој се одржа во Њујорк.

Четирите млади таленти ги оставија сите без текст свирејќи толку усогласено заедно на само едно пијано.

Веќе видовме како групата „Walk of the Earth“ како ја изведуваат целата узика на една гитара, а сега имаме можност да чуе како звучи нумера изведена о осум раце на едно пијано.