Магазин

ВИДЕО: Осветлена божикната елка во Њујорк

ВИДЕО: Осветлена божикната елка во Њујорк

Новогодишната и божикната еуфорија започна да се чувствува насекаде. Божикната елка во Њујорк блесна украсена со светилки во неколку бои.

Голем број граѓани уживаа во предбожикната забава, на која настапија познати музички ѕвезди, меѓу кои и Мараја Кери.

Погледнете…