Магазин

ВИДЕО: Освежувачки и здраво!

ВИДЕО: Освежувачки и здраво!

Коцките мраз се задолжителен додаток на сите летни пјалаци. Доколу сакате да ги направите вашите коцки мраз  несекојдневни, еве еден интересен предлог.

Послужете лимонада или некој друг освежителен пијалак со коцки мраз полни со овошје.