Магазин

ВИДЕО: Отворете го пивото со обична хартија!

ВИДЕО: Отворете го пивото со обична хартија!

Пивото ви се смешка, а вие немате отворач? Има решение, секако без кршење на вашите заби. Оволно е да имате хартија.

Свиткајте ја хартијата како што е презентирано на видеото. Хартјата ќе биде толку цврста така што тапата ќе летне посилно отколку на пример ког користите запална.

Погледнете и уверете се!