Магазин

ВИДЕО: Ова дефинитивно е најлошата женска фризура

ВИДЕО: Ова дефинитивно е најлошата женска фризура

Секоја жена има мигови кога едноставно го мрази она што фризерот ќе им го направи со косата, но верувајте дека вашњето лошо искуство најверојатно не е полошо од ова.

Видеото што страницата „Barbershapp“ го објави на Фејсбук за кратко време стана мошне популарно, а интернетот речиси никогаш не би толку многу сложен околу една работа – тоа е најлошата фризура што ја виделе.

Моделката Јулија Андрееве трпеливо седи додека фризерката Алеона Старзхинскаја го претставува новиот трент. Фризурата во најмала рака е необична, а дека никогаш нема да стане тренд станува јасно од големиот број негативни коментари.

Инаку, моделката славела роденден и сакала да го прослави со бричење на главата. Но пред да го направи тоа, тие ја искористиле приликата за да го претстават новиот тренд.

Погледнете сами за што се работи.