Магазин

ВИДЕО: Ова е најгледаниот млад пејач

ВИДЕО: Ова е најгледаниот млад пејач

Овој млад пејач дефинитвно се разликува од сите останати! Неговото видео тана вистински хит за кратко време, иако не пее толку добро…

Не е чудно талентираните за музика да се снимаат додека изведуваат нешто, но ова дете доби еден милион прегледи бидејќи на крај приреди и мало изненадување.

Не заборавајте ги марамчињата, тој очигледно ги заборавил. Сепак секому може да му се случи незгода токму кога не треба.