Магазин

ВИДЕО: Ова е најстрашната скриена камера досега

ВИДЕО: Ова е најстрашната скриена камера досега

Ова дефинитвно е најстрашната скриена камера, поради која ќе се подзамислите пред да се качите во јавен превоз.

Направена е во Бразил, затоа не мора да ви објаснуваме колку е страшна.

Прво започнува да трепка осветлувањето, потоа започнува врескањето и на крај се појавува најстрашното.

Луѓето се плашат многу без разлика кој е маж, а кој жена.

Погледнете…