четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 53

Видео: Ова е нешто што ќе ви го разубави денот

bebe-1457031035-81860

Последни вести

Поминаа девет месеци во прегратка, но и по раѓањето не планираат да се одвојат.

Ќе ве растопи нивното прво бањање. По раѓањето бабицата ги бања, но тие се сеуште во прегратка.

Од нив ќе научиме дека животот не мора да биде стресен. Се што ни е потребно е да сме сакани и да имаме многу нежност.

Едно е сигурно, ова се среќни бебиња и секогаш ќе знаат кому можат да му веруваат.

Најчитани вести