Магазин

ВИДЕО: Ова е жената која зборува најбрзо во светот

ВИДЕО: Ова е жената која зборува најбрзо во светот

Френ Капо може да изговори 11 зборови во една секунда.

Оваа „брблива“ госпоѓа својата способност успеала да ја уновчи, па како што вели често ја ангажираат за реклами.

„Се занимавам со стенд – ап комедија, напишав 11 книги, а повремено држам и мотивациони говори“, вели Капо, која со овој дар успеала да се запише во Гинисовата книга на рекорди.