Магазин

ВИДЕО: Ова ќе ви ја врати вербата во човештвото

ВИДЕО: Ова ќе ви ја врати вербата во човештвото

Во модерниот свет кој се сведе на бескрајна трка за пари и слава како да заборавивме на оние работи кои не прават луѓе, а тоа се добирната, хуманоста, љубовта и желбата да се помогне.

Но, како што велат, во секое лошо има нешто добро, па така и ова четири минутно видео кое  има моќ да ви ја врати вербата во човештвото, дека се’ уште има надеж!