Магазин

ВИДЕО: Ова куче обожава да го масираат

ВИДЕО: Ова куче обожава да го масираат

Речиси и да нема човек што не сака добра масажа за опуштање, но по се изгледа тоа не е така само со луѓето – ова куче обожава кога добива целосен третман.

Ова видео објавено на Фејсбук е прегледано повеќе од 100.000 пати, погледнете колку ова куче ужива кога неговиот сопственик му дава добра масажа.