Балкан

ВИДЕО: Ова момче не очекуваше дека овој скок ќе му биде последен

ВИДЕО: Ова момче не очекуваше дека овој скок ќе му биде последен

Младо момче почина откако скокна од водопад во Јајце, БиХ.

Неговиот скок за жал заврши трагично. Оние кои го придружувале направиле и видео снимка од скокот, за кој тој не ни помислувал дека ќе му биде последен.

Погледнете…