Магазин

ВИДЕО: Ова момче е идна НБА ѕвезда!

ВИДЕО: Ова момче е идна НБА ѕвезда!

Тринаесетгодишниот Џулијан Њуман е момче кое има неверојатен талент за кошарка и за него се очекува да биде идна НБА ѕвезда.

Ова видео е снимено ова лето, кога Њуман се уште имал 12 години.

Неговите тренинзи се максимално напорни, а со оглед на тоа како тој се справува со нив, можеме со сигурност да кажеме дека упорноста еден ден ќе му се исплати.