Македонија

ВИДЕО: Ова се најхит изјави на демонстрантите

ВИДЕО: Ова се најхит изјави на демонстрантите

Некои и од камперите пред Владата на Република Македонија, како и некои од оние што излегоа да изразат поддршка на големиот граѓански собир организиран од ВМРО – ДПМНЕ со своите изјави дадени за медиумите станаа вистински хит на социјалните мрежи.

Во продолжение проследете некои од нив во приложеното видео.