Магазин

ВИДЕО: Ова видео ќе ве стопи!

ВИДЕО: Ова видео ќе ве стопи!

Соња Рошел од Франција снимла видео снимка која ќе го стопи вашето срце. Таа ги снимала близначињата уште пред да се родат, а продолжила и потоа, со цел да покаже технка за капење.

Никој не може да остане рамнодушен на ова видео.

Погледнете…