Магазин

ВИДЕО: Оваа девојка ги наполни гаќите среде емисија во живо

ВИДЕО: Оваа девојка ги наполни гаќите среде емисија во живо

Нема човек на кого не му се случила барем една непријатност на јавно место, но повеќето барем имале среќа тоа да не биде снимено со телевизиски камери, за разлика од оваа девојка.

За жал, оваа девојка не можеше да издржи па ги наполни гаќите среде јавување во живо. Репортерката беше упорна со поставувањето прашања иако девојакта ја предупреди дека ситуацијата е критична.