Магазин

ВИДЕО: Овие хитови веќе никогаш нема да ги слушате на ист начин

ВИДЕО: Овие хитови веќе никогаш нема да ги слушате на ист начин

Не постои човек на земјината планета да не слушнал некој од овие хитови кои веќе се култни, но овие детали за овие песни сигурно не сте ги знаеле…

Песната на Aеросмит I don’t want to miss a thing била првично напишана за Селин Дион.

Tainted love каква што ја знаеме всушност е обработка. Оригиналот е од 1964-та година и ја пеела Глорија Џонс.

Класиката на Guns’n’Roses Sweet child of mine е напишана за само пет минути.

Песната на Брајан Адамс Summer of 69  е всушност песна за секс позата „69“, а н за годината 1969.