вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 6

ВИДЕО: Овие познати личности физички пропаднаа поради пороците

Кога славата ќе удри во глава, парите најчесто се трошат на пороци, но и на пластични операции што со текот на времето придонесуваат за огрубување на лицето, наместо за разубавување.

demi-mur-ostarena

Поврзани вести

Кога славата ќе удри во глава, парите најчесто се трошат на пороци, но и на пластични операции што со текот на времето придонесуваат за огрубување на лицето, наместо за разубавување.

Славните личности често се под притисок дека постојано мора добро да изгледаат затоа што се изложени на рефлектори и камери.

Еве една листа на познатите личности кои што со текот на годините, поради различни причини предвреме остареа.

На оваа листа мешу другите се и Стивен Тајлер, Памела Андерсон, Линдзи Лохан, Вал Килмер, Камерон Дијаз и Деми Мур. Целата листа погледнете ја во приложеното видео.

Најчитани вести