Магазин

ВИДЕО: Овој бездомник ќе ве воодушеви!

ВИДЕО: Овој бездомник ќе ве воодушеви!

Еден бездомник од Флорида за само еден ден стана вистинска сензација на интернет, откако беше објавена оваа видео снимка.

Имено, неколку случајни минувачи не можеле ниту да претпостават што ќе следи откако тој седнал на клавирот.

Сите останале вџашени затоа што се покажа дека тој е вистински виртуоз!

Голем дел од нив, веднаш ги извадиле камерите и мобилните телефони и почнале да снимаат затоа што неможеле да им веруваат на сопствените очи и уши.

Ова видео е доказ дека за книгата никогаш не треба да се суди според корицата. Погледнете!