Магазин

ВИДЕО: Овој човек може да ги спои своите рамена

ВИДЕО: Овој човек може да ги спои своите рамена

Верувале или не, индиецот Рамехар може да ги спои своите рамена.

Тој има срушено неколку бизарни рекорди. Вежба секојдневно најмалку четири часа за да остане флексибилен.

Тој може да ја свитка левата рака зад вратот и со неа да го допре своето лево уво.

Рамехар често настапува низ Индија, а своите точки ги изведува и во Италија.