Магазин

ВИДЕО: Овој човек буквално си игра со животот

ВИДЕО: Овој човек буквално си игра со животот

Непознат маж скокнал од висина од 200 метри, а притоа не ја ни гледал земјата поради густата магла.

Непознат “Base Jumper” скокнал од највисоката зграда во Дубаи, додека под него се простирале густи облаци низ кои морал да мине за да ја види земјата, пренесува Telegraf.rs.

Мажот скокнал од неверојатна висина од 200 метри.

“Base Jumper”-от на својот шлем имал монтирано камера, па скокот од неговата перспектива изгледа неверојатно.