Магазин

ВИДЕО: Овој човек ќе ви го направи денот!

ВИДЕО: Овој човек ќе ви го направи денот!

Овој човек дефинитивно ќе ве расположи и ќе ви го разубави денот. Погледнете само како се забавува на часот по фитнес.

Се што може да кажеме е дека овој човек не дозволи неговата прекумерна тежина да го држи настрана. Всушност тој по се изгледа се забавува како никогаш до тогаш. Цело време додека трае музиката тој не застанува со вежбите, единствено што може да му се замери е тоа што можеби не успеа цело време да го држи ритамот.

Погледнете го видеото!