Магазин

ВИДЕО: Овој човек и не заеше дека може да трча побрзо од Болт

ВИДЕО: Овој човек и не заеше дека може да трча побрзо од Болт

Кутриот маж сигурно немаше поим каков потенцијал се крие во неговите нозе се додека неговите колеги не одлучија да се пошегуваат.

Никој не би можел ниту да претпостави дека пет и пол години стариот рекорд може да падне поради ваква ситница, односно дека најдобриот резултат на Јамајканецот Усеин Болт (9,58) ќе биде срушен од страна на човекот што воопшто не се ни подготвувал за таков подвиг.

Погледнете за што се работи!