Спорт

ВИДЕО: Со овој потег Јоаким Лев ја шокираше светската јавност!

ВИДЕО: Со овој потег Јоаким Лев ја шокираше светската јавност!

Германскиот селектор Јоаким Лев е познат по своите непромислени потези на клупата. Синоќа за време на мечот со Украина Лев успеа повторно да ја шокира светската јавност чии очи се вперени кон Евро 2016.

Лев, кој претходно „копаше руда“ од носот, сега се одлучи да отиде чекор подалеку… Погледнете за што се работи во видеото…