Магазин

ВИДЕО: Пеењето на ова девојче ќе ви го разубави денот

ВИДЕО: Пеењето на ова девојче ќе ви го разубави денот

Таткото ја замоли две годишната Џоси да ја запее “Old MacDonald Had A Farm” пред неговата камера. Малечката не само што пееше, туку ги имитираше сите животни.