Балкан

ВИДЕО: Пејачка сними спот со голи гради во црква на Косово

ВИДЕО: Пејачка сними спот со голи гради во црква на Косово

Косовска пејачка сними спот со разголени гради во православна црква на Косово.

Српската јавност е шокирана и изреволтирана од најновиот спот на пејачката Ера Итрефи, каде таа гола танцува во православната црква Христос Спасителот во Приштина.