Магазин

ВИДЕО: Пет начини како да ги наместите врвките и да ги освежите патиките

ВИДЕО: Пет начини како да ги наместите врвките и да ги освежите патиките

За вашите патики или чевли да добијат целосно поинакив изглед ќе биде доволно само на поинаков начин да ги наместите врсвките.

Постојат неколку начини на кои што можете да ги наместите врвките и тоа може да биде мошне занимлив моден детал. Исто така, местењето на врвките може да биде забавно, а вашите чевли или патики ќе добијат поинаков изглед.

Погледнете неколку нови начини како да ги наместите врвките…