Секс

ВИДЕО: Пијана Англичанка орално задоволува мажи за пијачка од 3 евра

ВИДЕО: Пијана Англичанка орално задоволува мажи за пијачка од 3 евра

Оваа видео снимка на која се гледа како пијана Англичанка оди од маж на маж и орално ги задоволува за да добие бесплатна пијачка од три евра го шокираше светот.

Инаку, ова е мамадинга- игра каде некои барови ги поттикнуваат девојките да имаат секс во замена за бесплатна пијачка. Градоначалникот на Палма де Мајорка Мануел Ониева нареди полициска истрага поради мамадингата во баровите.