Магазин

ВИДЕО: Пијана верверичка лудува на снегот

ВИДЕО: Пијана верверичка лудува на снегот

Со своето необично однесување, аа верверичка го сврте вниманието на еден случаен минувач, кој ја овековечил оваа смешна случка.

Се претпоставува дека ферментираните диви јаболки се причина за овие лудории во снегот.