Магазин

ВИДЕО: Пилатес вежба за тенка половина

ВИДЕО: Пилатес вежба за тенка половина

Само една вежба ве дели од потенка половина…

Тенката половина е најзначајна во летните месеци кога се носи сиромашна и кратка облека или пак излегуваме надвор во костими за капење. Еве една пилатес вежба што ќе ви помогне да добиете потенка половина: