Свет

ВИДЕО: Платеници на САД се истовараат на aeродрoмот во Доњецк

ВИДЕО: Платеници на САД се истовараат на aeродрoмот во Доњецк

Пучистите од Киев нема самостoјно да ги нападнат федералистите и проруските сили во источна Украина, кои не го признаваат киевскиот нацистички пуч, после кој Украина треба да стане држава на НАТО пактот во кој е забрането да се говори и да бидеш од руско потекло, погледнете овде – американски платеници се истовараат на ареодромот во Доњецк…