Магазин

ВИДЕО: Плати билет во луна парк, а остана без панталони

ВИДЕО: Плати билет во луна парк, а остана без панталони

Ова виде стекна неверојатна популарност за само седум дена со речиси 10 милиони прегледувања.

Имено, во видеото може да се види група луѓе што седат во некој вид „балерина“ или подобро речено „брод “ и се борат да не паднат. Никој не е врзан, а единствена сигурност е оградата зад нивниот грб за која што се држат.

Некои очајнички се бореле до самиот крај, а на сите вниманието им го привлече девојката која остана без панталони за време на ова лудо возење.

Погледнете што се случува!

S E G U R A .

Posted by Affe Véi on Monday, January 11, 2016