понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 57

ВИДЕО: По извршена кражба почна да бега, ама заборави дека за тоа треба кондиција

Овој маж, којшто очигледно украл нешто од продавница на Флорида не размислил за еден детал - дека за бегање му треба кондиција!

begstvo

Поврзани вести

Овој маж, којшто очигледно украл нешто од продавница на Флорида не размислил за еден детал – дека за бегање му треба кондиција!

Неговото „трчање“ без проблем било следено од страна на вработениот во обезбедување, кој во еден миг „прсна“ од смеење кога крадецот се испружи на земја.

На крајот за малку ќе беше прегазен и од автомобил, но не успеа да побегне.

Погледнете како изгледаше ова легендарно бегство:

Најчитани вести